MaatWerkt!

Heb je maatwerk op school?

Kom je ook naar ons congres op 6 april?

Vul dan snel onze korte vragenlijst in! Klik hier.

 

 

 

 

Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) organiseert op 6 april 2018 het MaatWerkt!-congres: een bijeenkomst voor alle betrokkenen en geïnteresseerden uit onderwijsland - zowel politici, als bestuurders, studenten, beleidsmakers en uiteraard scholieren.

Het MaatWerkt!-congres belooft een middag te worden waarop het LAKS haar bezoekers weet te informeren, inspireren en laat disucssieren over maatwerk op middelbare scholen. Het LAKS wil laten zien dat maatwerk echt wérkt door vanaf 2018 te gaan werken met het slogan 'MaatWerkt!'. Het congres in april is de opening van deze inspirerende campagne.

Maatwerk op scholen kent veel vormen: vakken op een ander niveau volgen, gepersonaliseerd leren en ruimte voor extra-curriculaire activiteiten, zijn enkele voorbeelden. Vaak is er op scholen nog veel onduidelijkheid over maatwerk. Het LAKS wil haar bezoekers overtuigen dat maatwerk een noodzakelijke toevoeging is aan het onderwijs; het LAKS krijgt goede reacties van scholieren en wil graag de discussie verder bevorderen.