Het LAKS-bestuur behartigt de belangen van alle scholieren in het voortgezet onderwijs. Het bestuur bestaat dit jaar uit:

 

foto's: Josje Deekens

 • Sven Annen
  Sven Annen
  Voorzitter

  Hallo,

  Hi! Ik ben Sven Annen en tijdens het schooljaar 2016-17 zal ik de voorzitter van het LAKS zijn. Als voorzitter ben ik degene die namens het LAKS de pers te woord staat en de stem van de scholier in Den Haag uitdraag. Ik ben dan wel klein, maar mijn ideeën, ambities en plannen zijn groot. Als geboren en getogen Amsterdammer ben ik voor niets en niemand bang. Oftewel, onderwijswereld be prepared ;-).

  Hoewel 6 vwo en het LAKS al aardig wat tijd in beslag nemen, zijn er ook zeker dingen die ik daarnaast graag doe. Als ik niet met school of LAKS bezig ben, zal ik waarschijnlijk te vinden zijn in de sportschool of de bibliotheek. Mijn grootste nachtmerrie? Stilzitten.

  Ik sta er altijd open voor om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe ideeën op te doen. Je kunt me bereiken via sven[@]laks.nl of door te bellen (06-42604487).
 • Mimi Gaillard
  Mimi Gaillard
  Secretaris

  Hallo,

  Hoi, ik ben Mimi Gaillard en ik ben 16 jaar. Ik woon in Breda en zit in klas 5 van het Stedelijk Gymnasium Breda. Komend schooljaar ben ik de secretaris van het LAKS. Mijn portefeuilles zijn Medezeggenschap, de Diagnostische Tussentijdse Toets, Innovatie en Digitalisering, Regionaal en Internationaal.

  In mijn dagelijkse leven hockey ik graag en vind ik reizen met de trein altijd wel leuk, wat natuurlijk goed uitkomt als je voor het LAKS werkt en wekelijks drie keer op en neer moet. Verder houd ik ontzettend van de film the perks of being a wallflower en luister ik graag naar Lil Kleine en Ronnie Flex en naar dj's als martin garrix, don diablo, blasterjaxx, Nervo, dirtcaps en R3hab, ik denk niet echt bekend bij de meeste van jullie ;). Verder houd ik wel van een feestje en ben ik een echt gezelligheidsdier. Spanje is mijn favoriete vakantie land en het verste dat ik tot nu toe ooit geweest ben is Curacao.

  Mochten jullie vragen hebben over secretaris dingen, of een van mijn portefeuilles, mail me vooral op mimi@laks.nl en ik zal jullie allemaal proberen te helpen.


  Groetjeees en hopelijk tot een ALV


  Mimi Gaillard


 • Jasmijn Bleijlevens
  Jasmijn Bleijlevens
  Penningmeester

  Hallo,

  Ik ben Jasmijn Bleijlevens, 17 jaar en woon in Oosterhout in Brabant. Ik zit daar ook op school, in de zesde klas van het Sint-Oelbertgymnasium. Daarnaast zit ik op korfbal en op circusles en werk ik voor scholieren.com. Daar zit ik in de redactie en schrijf ik blogs over alles wat met scholieren te maken heeft; ook onderwijs dus. Voor het LAKS heb ik de portefeuilles taal- en rekenonderwijs, waarbij ik me vooral met de rekentoets bezighoud, VAVO-onderwijs en vakinhoud. Voor die laatste ben ik vooral veel in gesprek met Onderwijs2032, een platform dat 'het onderwijs van de toekomst' wil ontwerpen. Naast mijn hobby's en het LAKS houd ik erg van lezen, netflixen, en meezingen op de fiets. Al kan ik niet zingen,

  dus meestal doe ik het in mijn hoofd. Als je me ooit nodig hebt, zorg dan dat je bij mij  in de buurt melkchocolade eet, dan sta ik binnen drie tellen naast je. Verder praat ik meestal veel te snel dus vraag dan gerust nog een keer wat ik zei. Ik ben te bereiken via mijn mail; jasmijn(@)laks.nl en via 06-15960103.

   

 • Nadia Azimzadeh
  Nadia Azimzadeh
  Algemeen bestuurslid

  Hallo,

  Hoi! Mijn naam is Nadia Azimzadeh en ik ben dit jaar Algemeen Bestuurslid bij het LAKS. Naast dat ik net zoals iedere Nederlandse scholier aan het zwoegen ben op school (momenteel 5 gymnasium) maak ik me hard voor scholieren op het gebied van Doorstroom, LOB, Passend Onderwijs en Kansengelijkheid. Ook houd ik mij bezig met het project rondom de LAKS-Monitor; het grote LAKS tevredenheidsonderzoek onder scholieren. Ik vind het ontzettend leuk om mij in te zetten voor de Nederlandse scholier, en ben altijd bereikbaar voor iedereen die ideeën of vragen heeft.
  Als je mij kwijt bent, zoek dan goed naar een piano, daar ben ik namelijk meestal te vinden in mijn vrije tijd. Ik heb namelijk een enorme passie voor muziek en zing en speel altijd graag. Samen een duetje zingen? Of heb je vragen en/of ideeën? App, bel of mail me dan op 06-41820590 & nadia(@)laks.nl
 • Sterre Teunissen
  Sterre Teunissen
  Algemeen bestuurslid

  Hallo,

  Hoi!! Ik ben Sterre Teunissen, een gezellige betweter. Ik ben zeventien jaar en ik woon in de beste stad van Nederland, Utrecht. Daar zit ik ook op school, dit jaar in de vijfde klas.

  Ik kom uit een echte onderwijsfamilie: mijn (stief)ouders zijn allemaal leraren op het voortgezet onderwijs (geweest). Hierdoor is onderwijs bij ons altijd al een gespreksonderwerp geweest en ben ik me ook erg gaan interesseren voor het onderwijs. Daarom ben ik al vrij vroeg in de eerste klas in de leerlingenraad gegaan en daarna in onze MR en bij het LAKS terecht gekomen.

  Ik zit dit jaar ook in het LAKS bestuur. Ik hou me hier bezig met veel verschillende onderwerpen: docenten, toetsing en examens, onze eindexamenklachtenlijn, scholierencongressen (negen congressen door heel Nederland, dit jaar gaat het over toetsing en examens) en communicatie.

  Als je vragen of ideeën hebt, of gewoon gezellig wil kletsen over het onderwijs kan je me altijd mailen op sterre [@] laks.nl of bellen of appen op 06-42604486.

 • Nico holtrop
  Nico holtrop
  Algemeen bestuurslid

  Hallo,

  Nico is de aangewezen persoon voor de portefeuilles vmbo, en LOB- en doorstroom binnen vmbo. Hij is zelf namelijk een vmbo'er geweest, en vindt het niet zo leuk dat zij worden gezien als 'die scholieren die niets kunnen'. Nico gaat zich daarom dit jaar helemaal inzetten om dat imago op te krikken en om vmbo'ers meer te betrekken bij medezeggenschap. Bovendien is Nico Fries.

  contact: nico{@}laks.nl, 06-15960101

 • Philip van der Leest
  Philip van der Leest
  Algemeen bestuurslid

  Hallo,

  Ik ben dus Philip en ik ben dit jaar algemeen bestuurslid bij LAKS. Mijn hobby's zijn hockeyen, Netflixen en uitgaan. Ik woon in Driebergen (Utrecht) en ga naar school op De Breul in Zeist. Ik zit dit jaar in vwo 5. Ik hou me bij LAKS bezig met Maatwerk & Excellentie, Regionaal en Internationaal. 

  Als je vragen hebt voor mij; mail naar philip(@)laks.nl of stuur een berichtje op Facebook.

  Hopelijk hebben jullie zo een beetje een beeld van mij!

   

  Mvg Philip